Weekendje met vrienden op de Veluwe - Pubquiz met begeleiding inclusief drinken en een heerlijke Barbecue

Dit Weekendje met vrienden op de Veluwe is inclusief:

  • 1 Overnachting in een Finse chalets
  • 1x Een ontbijtbuffet
  • 1x Een heerlijke barbecue "Gewoon Lekker" (zelf grillen)
  • Pubquiz inclusief begeleiding (2 uur)
  • Prijs voor het winnende team
  • Nootjes en zoutjes op de tafels
  • Achtergrondmuziek gedurende de avond of middag
  • Drankenpakket "Binnenlands" tijdens de Pubquiz

  Prijs: € 149,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer vanaf minimaal 4 personen
  € 199,50 p.p. op basis van een 1-persoonskamer
  € 144,50 p.p. op basis van een 3-persoonskamer
  De prijs is exclusief de toeristenbelasting en vanaf minimaal 8 personen.

  Toeslagen:Verblijf op zaterdag toeslag € 10,00 per persoon.
  Verblijf in juli en augustus toeslag € 15,00 per persoon per nacht.

  Minimum aantal personen: 8Bent u met minder personen informeer dan naar de mogelijkheden en prijs.

  De prijs van dit Weekendje met vrienden op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Weekendje met vrienden naar de Veluwe - 2 dagen genieten!

Een weekendje met vrienden naar de Veluwe is een leuke manier om samen te genieten van de natuur en het gezelschap van uw vrienden. Met activiteiten zoals een pubquiz inclusief begeleiding en een drankenarrangement met aansluitend een heerlijke barbecue zal het zeker een onvergetelijke ervaring zijn. Blijf overnachten in een Finse Chalet aan de rand van het Veluwse bos.

Het Programma voor het vrienden weekendje:

Dag 1:
17.00 uur: Inchecken in de Finse chalets aan de Veluwe
18.00 uur: Een heerlijke barbecue
20.00 uur: De Pubquiz, inclusief begeleiding (Inclusief Drankenpakket "Binnenlands")
22.00 uur  Prijs voor het winnende team
22.15 uur: Einde
Dag 2:
09.30 uur: Ontbijt
Vertrek.

Barbecue en de Pubquiz met begeleiding inclusief drankjes

  De Pubquiz: 
  Een team van kandidaten beantwoordt vragen in een spannende quiz die geleid wordt door een quizmaster. Het doel van het spel is om de meeste vragen correct te beantwoorden en zo de winnaar van de quiz te worden. De quiz bestaat uit verschillende rondes, waaronder een geluidsronde en een plaatjesronde. De kandidaten werken samen in teams om de vragen te beantwoorden. Het is belangrijk dat de teamleden goed samenwerken en elkaar aanvullen om zo de beste resultaten te behalen.

  Het winnende team wint een (ludieke) prijs!

  Heerlijk Barbecueën:Er is niets beter dan een heerlijke barbecue met vrienden op de Veluwe. De geur van het houtskool en de sappige steaks vermengen zich met de frisse lucht van het bos en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
  De barbecue is inclusief:Hamburger, Saté, Karbonade, Speklappen, Worstje, Rundvleessalade, Oerfriet, Aardappelgratin, Warme groenten, Satésaus, Mayonaise, cocktailsaus of knoflooksaus, Stokbrood met kruidenboter.
  BBQ met vis ook mogelijk. Karbonade en speklappen worden dan vervangen door Gambaspies en Visspies. Extra kosten zijn € 5,00 p.p.

Overnachten aan de rand van het bos

Op dit activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers met elk een eigen voordeur. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

De hotelkamers:Elke hotelkamer is voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw waar u gezellig bij elkaar kunt zitten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes
 • Tennisbaan

Onze Partner

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.