3-daags ALL-IN Vriendinnenweekend op de Veluwe - Laat je lekker in de watten leggen

Dit 3-daags All-In vriendinnenarrangement is inclusief:

  • Drie gangen diner
  • 2 Overnachtingen in Finse Chalets
  • 2x Ontbijt
  • Curlen
  • High Tea
  • Cryptische Foto Veluwetocht
  • Prosecco en prijsuitreiking
  • Veluwe diner
  • E-scooterpuzzeltocht over de Veluwe 
  • Veluwse broodtaartenlunch

  Prijs: € 220,50 p.p. op basis van 8 personen, overnachting in 3-persoonskamer.

  Tijdens voor uw verblijf kunt u gebruik maken van een gezamelijke ruimte.

  Toeslagen:

  • € 4,50 p.p. bij overnachting op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit 3-daags All-In vriendinnenarrangement is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Het 3-daags ALL-IN Vriendinnenweekend

Is de organisatie voor het vriendinnenweekend dit keer jouw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor dit 3-daags ALL-IN arrangement. Zo heeft iedereen een ontspannen weekend, ook de organisatoren!

Het programma

Dag 1
18:00 uur Aankomst en inchecken
19:00 uur 3-gangen diner21:30 uur Vrij programma
00:30 uur Overnachten

Dag 2
09:30 uur Ontbijt
11:00 uur Curlen12:30 uur Pauze
13:30 uur High Tea15:00 uur Cryptische Foto Veluwetocht 17:00 uur Prosecco en prijsuitreiking
19:00 uur Veluwe diner21:30 uur Vrij programma
0:30 uur Overnachten in Finse chalets

Dag 3
09:30 uur Ontbijt
11:00 uur E-scooterpuzzeltocht over de Veluwe13:00 uur Veluwse broodtaarten lunch14:00 uur Einde van het weekend

Een hapje en drankje mag niet ontbreken...

  De in het programma genoemde maaltijden zullen er als volgt uitzien.

  Drie gangen diner (Dag 1)– Voorgerecht: Dagsoep met stokbrood en kruidenboter
  – Hoofdgerecht: Maiskip suprême met appelstroopdressing, Victoriabaars mat Hollandaise saus, boterkrieltjes, groenten
  Frietjes en rauwkostsalades
  - Ambachtelijk ijs uit onze ijsvitrine

  Ontbijt (Dag 2 en 3) Diverse verse broodjes, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurt en muesli, gekookt eitje, koffie, thee en jus d'orange.

  High Tea arrangement (Dag 2) Frivolité (mini bavaroise gebakjes), Scones met clotted cheese en marmelade, verschillende zoetigheden zoals o.a. koekjes, brownies, mini muffins en slagroomsoesjes. Ook wordt er vers fruitsalade, Engelse sandwiches met gerookte zalm en komkommer, sandwiches met kruidenroomkaas en gerookte kip met abrikozen chutney geserveerd.

  Veluwe diner (Dag 2) Proef de Veluwe! Geniet wat de Veluwe te bieden heeft.

  – Heerlijke Veluwse Wildstoofpot
  – Beenhammetje aan het bot met een smaakvolle rode wijnsaus en gedroogde Veluwse coppaham
  – Oerfriet
  – Diverse soorten rauwkost/salades
  – Aardappelgratin
  – Rode kool
  – Zoete stoofpeerham

De activiteiten

  U zult genieten van de volgende activiteiten tijdens uw verblijf.
  Curlen (Dag 2)Dit spelprogramma wordt in wedstrijdvorm gespeeld. De groepen worden ingedeeld en de deelnemers krijgen uitleg op de baan. Het curlingtoernooi wordt op speciale matten gespeeld. Het is de bedoeling de curlingstenen zo dicht mogelijk in het spelcentrum ‘de dolly’ te laten glijden. Maar let op: als de steen in het 'huis' ligt, bestaat de kans dat je tegenstander deze eruit 'tikt'. Je kan ook kiezen om de steen te beschermen met een 'guard'. Enige tactiek is een vereiste, maar dat komt tijdens het spel vanzelf. Na afloop volgt een feestelijke prijsuitreiking!

  Cryptische Foto Veluwetocht (Dag 2)De meest creatieve en humoristische groep wint! De foto's wijzen jullie de prachtige route (3 a 4 km.) over de Veluwe. Misschien komen jullie ook wel wild tegen! Het is de bedoeling om de locatie te vinden waar de opdracht , een foto maken, moet worden uitgevoerd. Je verzint samen met je team de leukste en meest creatieve foto en je wint hopelijk deze geweldige activiteit.

  Deze activiteit is ook te doen als "lange" versie (6 a 7 km.). Je komt dan ook bij een veerpontje (overtocht inclusief) en een cafe alwaar je opdrachten uit moet voeren en wat te drinken krijgt.

  E-scooterpuzzeltocht over de Veluwe (Dag 3)Voor de e-scooter puzzeltocht ontvangen jullie een rugzak met benodigdheden om deze tocht te kunnen winnen. De GPS vertelt precies waar je naartoe moet. Eenmaal aangekomen bij dat punt, krijg je een aantal vragen via de GPS. Maar let op! Als je het verkeerde antwoord geeft, wordt u de verkeerde kant opgestuurd. Daardoor maak je misschien meer meters dan het andere team en is de kans op winst verkeken. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvang je munten. Verzamel zoveel mogelijk munten en zo min mogelijk kilometers!

9.0 | 1 review

Reviews van gasten

monique duarte

9

Super leuk 3 daags vriendinnen uitje met erg leuke activiteiten voor een scherpe prijs ALL- In. De kamers zijn voor 2 personen ruim maar met z'n drieën is het een beetje schikken. Echter zeer gezellig. Fijn dat er een koelkast op de kamer is en een waterkoker met toebehoren. Omdat het een houten chalet is, onderverdeeld in 4 kamers, kan het gehoorig zijn maar ook hier is aan gedacht . De oordopjes lagen al klaar bij het bed. Personeel erg vriendelijk en staat open voor positieve kritiek. Zeer uitgebreid ontbijt wat voor ons iets eerder mocht zijn want rond 13.00 uur is er een uitgebreide lunch/high tea en dan zit je nog vol van het heerlijke ontbijt. Activiteiten worden goed begeleid en uitgelegd en zijn erg leuk om te doen. Wij zijn gaan curlen hadden een foto speurtocht en een mooie e-scooter tocht door de prachtige veluwen. Het menu was echter wel een beetje anders dan we hadden doorgekregen. Het eten is heerlijk en verrassend. Kortom 3 hele leuke dagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Veluwe Uitje is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.